Новата татуировка на Drake предизвика вълна от критика
Вероятно повечето от нас са запознати с емблематичната корица на The Beatles с пешеходната пътека. Сега обаче си представете пресичащите улицата изпълнители, но с Drake пред John Lennon.

https://www.instagram.com/p/B08y6p-B6-_/

Често едни от най-известните личности ни шокират със свои постъпки, които ги превръщат в обект на медийното внимание и предизвикват вълна от коментари в интернет пространството. Сред тях е и рапърът Drake, който неведнъж се е озовавал в центъра на ураган от контрастни мнения в социалните медии.

Последното нещо, с което ни изуми той, е най-новата му татуировка. Тя се намира на ръката му и изобразява емблематичната корица на един от албумите на легендарната група The Beatles. Дотук новата му мастилена придобивка не звучи като нищо особено, но нека не пропускаме и малката подробност, че пред тях Drake е избрал да постави самия себе си.

https://www.instagram.com/p/B1ErMNIgcbd/

Това, което поражда критиката и дори гнева на много хора, е, че тази татуировка се появява точно след като Drake надмина рекорда на The Beatles /34/ за брой песни в топ 10 на класацията Billboard Hot 100.

Макар изпълнителят да не ни показва новата си придобивка директно, можем да я забележим на различни негови снимки, тъй като е на изключително видимо място.

https://www.instagram.com/p/B0zeFePnbZ8/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации