Новият продукт на Fenty Beauty отнема на Rihanna над 2 години

Новият Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer е просто поредната стъпка в плана на барбадоската красавица да предостави еднакво достъпна и приложима за всички козметика.

Бронзиращата пудра, която наистина успява да придаде дълбочина на лицето, вместо просто да се слее с кожата, е мираж за много жени. Rihanna, обаче, е мотивирана за да промени това.

https://www.instagram.com/p/Bvj-qr7HN_l/

Най-новото попълнение към неустоимата колекция на Fenty Beauty е матова бронзираща пудра в прецизно подбрани осем нюанса – Bajan Gyal, Coco Naughty, Caramel Cutie, I$land Ting, Inda Sun, Mocha Mami, Private Island и Shady Biz, създадени да задоволят всеки цвят кожа.

https://www.instagram.com/p/BvkEjojDuXw/

Вълнуващият Sun Stalk’r е направен така, че да придаде естествени топлина и блясък, както и нужната дълбочина, на всеки цвят кожа. Той се очаква да се превърне в хита на лятото и най-новия ‘must-have’ продукт сред гримовете, а ние нямаме търпение да се докоснем до него.

https://www.instagram.com/p/Bvj-1Vvn31s/

След като я разработва над две години, Rihanna е готова да пусне бронзиращата пудра в продажба от 5-ти април в Sephora, и онлайн на sephora.com и fentybeauty.com.

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.