Олимпийската шампионка Мария Гроздева с пореден грандиозен успех
Най-успешната българска състезателка по спортна стрелба и президент на Българския стрелкови съюз, Мария Гроздева, завоюва световната купа в дисциплината 25 метра спортен пистолет в Пекин, Китай. Така тя се сдоби и с квота за Олимпийските игри, от които вече има два златни и три бронзови медала, както и с честта да бъде първият български спортист, който ще участва на 7 олимпиади.

След като спечели световната купа в дисциплината 25 метра спортен пистолет., на 46-годишна възраст Гроздева си гарантира квота за летните игри в Токио през 2020 г. Надпреварата се проведе в Пекин с участието на почти всички водещи състезателки, а сред участничките бяха и още две българки – Антоанета Бонева, която завърши 18-та и Мирослава Минчева, която финишира 44-та.

Честито на българската гордост за поредния огромен успех!

Зорница Вълкова
Зорница Вълкова
Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации