Ослепителната сватбена рокля на Hailey Bieber по дизайн на Virgil Abloh
След като се насладихме на трогателните първи снимки от втората им сватба, господин и госпожа Bieber отново привлякоха всички погледи. Този път, обект на нашето внимание е изключително красивата булчинска рокля на Hailey, дело на талантливия Virgil Abloh

Hailey и Justin Bieber се ожениха… отново. И докато миналогодишната им скромна сватба бе добре опазена тайна и приятна изненада за всичките им почитатели, втората и официална церемония бе пищно събитие, което всички очаквахме с нетърпение. Сега, когато то се състои, ежедневно дебнем акаунтите на младоженците в Instagram с надеждата, че ще ни развълнуват с още кадри, уловили този специален за тях момент.

За наша радост, Hailey и Justin не ни държаха дълго в невидение, а споделиха серия от страхотни кадри скоро след церемонията. Всички те бяха черно-бели и излъчваха много любов и щастие. Ето че седмица след важното събитие можем да видим и сватбената рокля на булката в целия й блясък:

https://www.instagram.com/p/B3VQYHXpJIF/

От снимките, които разкрасиха нашия Instagram фийд, разбираме, че на сватбения си ден, Hailey е изглеждала ослепително в интересна бяла рокля с паднали рамене, дълъги ръкави и гол гръб, която красиво подчертава фигурата й.

https://www.instagram.com/p/B3VS88DHi_h/

Най-атрактивната част от сватбената й визия обаче, е огромният воал, в края на който е изписано:

“Докато смъртта ни раздели”

https://www.instagram.com/p/B3VLmXjlfQH/

За дизайна и направата на може би най-специалната рокля в живота й, Hailey Bieber се доверява на изключително талантливия и успешен дизайнер, Virgil Abloh. Той очевидно не я разочарова, сътворявайки модел, който умело кара дамите да потънат в мечти.

https://www.instagram.com/p/B3V8UmPJa2u/

Прочетете още: Очарователни първи снимки от сватбата на Hailey и Justin Bieber

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации