Официалният трейлър на новия “Цар Лъв” предизвика грандиозен интерес
Новият “Цар Лъв” грабна вниманието на всички с изключително, майсторско изпълнение. Вече предизвикал вълна от коментари и сдобил се със завидна популярност, реалистичният римейк на Дисни безспорно ще покори филмовата индустрия. И то – с лекота.

https://www.instagram.com/p/BqgBF6WhlPV/

Още с появата си на 19-ти юли, новият “Цар Лъв” несъмнено ще се превърне в един от най-големите хитове за 2019-та. От къде сме сигурни? За отрицателно време, трейлърът, който бе пуснат към филма, достигна до милиони хора и предизвика не само огромен интерес сред обществото, но и медиен бум.

https://www.instagram.com/p/BuSe-ymBzav/

Най-новата и изключително реалистична продукция на Дисни и режисьора Джон Фавро, “Цар Лъв”, няма да пропусне ни една емблематична сцена от класиката от 1994-та, а отново ще ни плени както със забавни, така и с изключително емоционални сцени. Да не забравяме и че освен всичко останало, в този филм, ще се насладим и на гласа на музикалната икона Beyonce.

https://www.instagram.com/p/BqkypVWh3Gz/

Потопени в спомените от детството и магията на един от любимите ни анимационни филми, през юли ще можем да се насладим на невероятния нов “Цар Лъв” в кината на 2D, 3D и IMAX 3D, в дублирана и субтитрирана версия. Междувременно, можем да се радваме на впечатляващия трейлър, който ни остави в развълнувано очакване на премиерата.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации