Пиърсингът на ушите – актуален хит за лято 2019

Бижутата, които миналото лято носехме по пръстите си, тази година мигрираха на север към ушите, вдъхвайки живот на атрактивна тенденция

Както може би вече сте разбрали от снимки из вашия Instagram фийд, пиърсингът на ушите си е извоювал почетно място сред актуалните аксесоари за топлия сезон. Ето че вече е средата на лятото и ясно виждаме как тази тенденция успешно се е сдобила с изключителна популярност и как все повече хора копнеят да се впуснат в нея. Междувременно, разнообразието от дизайни и съчетания е меко-казано богато.

Днес ви поднасяме няколко идеи за пиърсинг на ухото, които да ви помогнат да изберете нещо, което перфектно да се впише във вашия индивидуален стил. А в случай, че не сте фен на този тип аксесоари, то поне ще ви подарим свежа доза красота и блясък в началото на работната седмица.

https://www.instagram.com/p/BzNeFzqg5wz/

https://www.instagram.com/p/B0Lo6DwAyMZ/

https://www.instagram.com/p/BwNXSW2HZH0/

https://www.instagram.com/p/BzjPqrbHUdu/

https://www.instagram.com/p/BSozNmgAgpY/

https://www.instagram.com/p/Bxca6zGn9NR/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BjPychPFNYm/

https://www.instagram.com/p/BtQfSPoAT__/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsL14zwgvfk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0K8xirHsBt/

Снимки: Instagram

Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *