Пиърсингът на ушите – актуален хит за лято 2019

Бижутата, които миналото лято носехме по пръстите си, тази година мигрираха на север към ушите, вдъхвайки живот на атрактивна тенденция

Както може би вече сте разбрали от снимки из вашия Instagram фийд, пиърсингът на ушите си е извоювал почетно място сред актуалните аксесоари за топлия сезон. Ето че вече е средата на лятото и ясно виждаме как тази тенденция успешно се е сдобила с изключителна популярност и как все повече хора копнеят да се впуснат в нея. Междувременно, разнообразието от дизайни и съчетания е меко-казано богато.

Днес ви поднасяме няколко идеи за пиърсинг на ухото, които да ви помогнат да изберете нещо, което перфектно да се впише във вашия индивидуален стил. А в случай, че не сте фен на този тип аксесоари, то поне ще ви подарим свежа доза красота и блясък в началото на работната седмица.

https://www.instagram.com/p/BzNeFzqg5wz/

https://www.instagram.com/p/B0Lo6DwAyMZ/

https://www.instagram.com/p/BwNXSW2HZH0/

https://www.instagram.com/p/BzjPqrbHUdu/

https://www.instagram.com/p/BSozNmgAgpY/

https://www.instagram.com/p/Bxca6zGn9NR/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BjPychPFNYm/

https://www.instagram.com/p/BtQfSPoAT__/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsL14zwgvfk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0K8xirHsBt/

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.