Последната колекция на Karl Lagerfeld, представена на първото ревю след смъртта му
По време на седмицата на модата в Париж, на първото след смъртта на Lagerfeld дефиле на Chanel бе представена последната колекция на великия дизайнер.

https://www.instagram.com/p/BuoEftlg2Vc/

С минута мълчание в чест на покойния моден гений – така започна ревюто на Chanel за есен/зима 2019. Този прочувствен момент бе последван от гласа на Lagerfeld, който изпълни както залата така и сърцата на всички присъстващи. В звукозапис модната икона разказва за работата си към френската модна къща.

https://www.instagram.com/p/BuqyicIjNqa/

Освен, че трогна всички, дефилето ни впечатли и с тематика и красиви дизайни. Със спиращите дъха декори, то ни пренесе в зимна приказка, развиваща се в планината. Героините в нея бяха облечени в екстравагантни тоалети в сезонни материи.

Интересните принтове бяха майсторски съчетани с изключителни аксесоари. От шапки и панделки за коса, до колани, бижута и чанти, ревюто презентира разнообразие от детайли, способни да преобразят всяко облекло в стилна и незабравима визия.

https://www.instagram.com/p/BuoGL6jnQex/

Облечени в пищните тоалети за есен/зима 2019 забелязахме красавиците Cara Delevingne, Vittoria Ceretti, Mica Argañaraz и Kaia Gerber.

https://www.instagram.com/p/BupDd2dAQbD/

https://www.instagram.com/p/BuowhWDj8_e/

Като модел, в чест на дизайнера, на ревюто бе и Penélope Cruz- едно от популярните лица на марката. Актрисата блесна в бяла пухена рокля и широка усмивка.

https://www.instagram.com/p/BuoU2dnl5zp/

Сред гостите на събитието бяха Anna Wintour, Kristen Stewart, Naomi Campbell, Claudia Schiffer и Monica Bellucci.

https://www.instagram.com/p/BupU6Mynrpe/

https://www.instagram.com/p/BuoxDSoAG20/

Цялата колекция можете да разгледате тук.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации