Представяме ви новите ангели на Victoria’s Secret
След като два меко казано успешни и легендарни модели и ангели на Victoria’s Secret отлетяха в друга посока, е време да насочим вниманието съм към най-новите попълнения в армията от крилати красавици.

Да си ангел на Victoria’s Secret е сред най-престижните титли за един модел и мечта на безброй момичета по света. Както всички знаем, ангелският екип на бранда е прецизно селектиран и включва няколко безумно красиви жени със завидни фигури и пленително излъчване. Сега към него се присъединяват и три нови дами, които несъмнено заслужават новите си крила.

Ето и кои са те:

Barbara Palvin

https://www.instagram.com/p/Bu_aIv2grmE/

25-годишната Barbara Palvin е първата красавица от Унгария коронясана за „Ангел“ на Victoria’s Secret. Нейното първо участие в ревю на бранда е през 2012-та, последвано от още едно през 2018-та. Сега усшешният модел може да се похвали и със свои собствени крила.

Това не е първият голям успех за Barbara Palvin, която е добре позната на модната индустрия. За нейната над 10-годишна кариера на модел, сме я виждали в ревюта на известни дизайнери като Dolce & Gabbana, Chanel, Miu Miu и Vivienne Westwood, на кориците на списания като Vogue, а напоследък и под светлините на прожекторите в компанията на нейния настоящ приятел, Dylan Sprouse. Очакваме бляскавото й представяне и като ангел на подиума на едно от най-пищните ревюта за годината.

https://www.instagram.com/p/Bu_syw9A-6c/

Alexina Grahamе

https://www.instagram.com/p/BvRXC0Hg-ip/

29-годишната Alexina Graham е първият червенокос ангел на Victoria’s Secret. След като направи своя дебют за бранда преди две години в Шанхай, английското бижу получава и своите крила, с които ще се присъедини към ангелската армията от почти 20 красавици, включваща Taylor Hill, Candice Swanepoel и Romee Strijd.

„Това е лудост! Сбъдната мечта! Никога, дори и в най-смелите ми мечти, не съм си и помисляла, че това ще се превърне в реалност за мен.”

https://www.instagram.com/p/BvR6n6tgkHS/

Leomie Anderson

https://www.instagram.com/p/Bv1aCDcAy_4/

С крила се сдоби и 26-годишната Leomie Anderson, която е шестият чернокож модел на Victoria’s Secret. Освен с външен вид, тя впечатлява и с позицията си на активист.

Leomie може да се похвали не само с успешна кариера на модел, дефилирал за световноизвестни марки, но и като основател и дизайнер на обичания от звезди като Rihanna и Jasmine Sanders бранд, L.A.P.P.

https://www.instagram.com/p/Bv1zMbwABBB/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации