Представяне на “Алманах. История на българщината” (Видео)
Продуцентите и телевизионни водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов представиха първото издание на “Алманах. История на българщината“ в Serdika Center

Хиляди фенове на формата се срещнаха с участници от всички сезони на “Фермата“ и почувстваха тръпката от дуелите, играейки с любимите си герои от най-позитивното предаване в българския ефир. Най-добрите участници, във всяка от 7 битки, получиха своя специален подарък – „Алманах“.

На 1 ноември, Денят на народните будители, след 5-годишно очакване, на пазара излезе алманахът на “Фермата”. Той е част от мисията на шоуто, а именно чрез него, по един разбираем начин да се опитаме, да опознаем отново нашата култура, история и всичко, което ни прави българи. В „Алманаха“ са включени и запазени през вековете истории, които единствено “Фермата” предлага на българския зрител, а вече и читател. Сред едни от най-интересните игри, в които гостите на събитието се включиха бяха: “Кобилица и менци“, “Яйце с тръба и трасе“, “Рязане на греда с триони“ и “Торбички с пясък върху буре, търкаляне на колело и стрелба с прашка”. Броени дни, преди финала на Фермата, ще се проведе най-мащабното събитие с водещи Иван и Андрей, звездите от “Фермата”, “Арена на дуелите “, Михаела Филева и много изненади.

“Фермата” ви очаква и на 30 ноември, в Пловдив Плаза МОЛ, от 11 часа за един незабравим ден.

 

Снимки: ХАЙЛАХФ

Събития

Свързани
Публикации