Принц Harry и Meghan Markle поставиха нов световен рекорд
Миналата седмица херцогът и херцогинята на Sussex зарадваха своите милиони почитатели с новината за техния нов, отделен от този на Prince William и Kate Middleton профил в Instgaram- @SussexRoyal. Освен, удовлетворението на феновете, обаче, новият акаунт им донесе и световен рекорд.

https://www.instagram.com/p/BvwZTPgBsvT/

Една от най-популярните двойки в света вече може да се похвали и със собствен рекорд за Instgaram акаунта с най-бързо събраните един милион последователя – в рамките на едва 5 часа и 45 минути.

По думите на журналиста Benjamin Wareing, през първите 24 часа от създаването му, профилът се е развивал със скорост от около 7,000 последователя в минута. Популярността на двойката предизвиква не само медиен бум, но и срив в системата на приложението, чийто алгоритъм позволява до 1,300 последователя в минута.

Нуждата от многократното натискане на “follow” бутона, обаче, не демотивира многобройните почитатели на младото семейство и сега техният брой надхвърля 4.3 милиона.

https://www.instagram.com/p/Bv4Ou8nBFDE/

Докато @KensingotonRoyal може да се похвали с 7.5 милиона последователи и 1,758 публикации, новият акаунт @SussexRoyal вече има около 4.3 милиона последователи въпреки скромния брой от девет публикувани снимки, както и факта, че съществува от по-малко от седмица.

https://www.instagram.com/p/Bv9W_-BhYDS/

Отделяйки се от Prince William и Kate Middleton и техния акаунт @KensingotonRoyal, най-новата, а може би скоро и най-следваната, кралска двойка вече има собствено поле за изява. Ние, както останалите 4.3 милиона позитатели, нямаме търпение да бъдем част от живота на Harry и Meghan, а скоро и на дългоочаквания им наследник.

https://www.instagram.com/p/BvwZt0bFlDT/

Снимки: Instgaram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации