Провокативната реклама на луксозен имот, която предизвика вълна от реакции
Човек би предположил, че имот, който включва спиращ дъха интериор, атрактивен басейн и всяка друга форма на лукс, която можем да си представим, няма нужда от особена реклама. Изглежда, обаче, че грешим, и дори подобен апартамент-мечта се нуждае от качествено промотиране, което да привлече потенциални бъдещи собственици.

Само че, този път, в опитите си да грабне вниманието, брокерът Sam Nader може и да прекрачва границата на допустимото, а интернет обществото не пропуска да изрази мнението си по въпроса.

https://www.instagram.com/p/BwEL94Llu7M/

През последните дни едно определено видео привлече вниманието на много хора и предизвика вълна от коментари из интернет пространството. Създадена с цел да промотира луксозен имот, предлаган от австралийската агенция за недвижими имоти „LJ Hooker Bankstown“, рекламата дело на брокера Sam Nader се развива около мъж и жена, които танцуват и флиртуват, но не по невинния и ненатрапчив начин, който бихте очаквали, а върху кухненския плот.

Тъй като голяма част от реакциите в интернет пространството бяха негативни, бе повдигнат въпроса, дали това е най-подходящият начин да бъде представен този пищен апартамент.

https://www.instagram.com/p/BwVd-6GFDXj/

Докато едни се възмутиха от рекламата, други я одобриха. Но независимо, кое от двете мнения надделява, LJ Hooker Bankstown се извиниха и премахнаха оригиналното видео, като го замениха с по-‚чиста‘ негова версия, която „можете да покажете на децата“.

https://www.instagram.com/p/BwYZqkHlGmY/

В днешно време, интересната реклама е в основата на, ако не всички, то поне много и най-различни бизнес сфери, включително и тази на недвижимите имоти, а доста често успеха се крие именно в това да изпъкнеш с нещо различно и дори скандално. И въпреки че често чуваме, че „няма лоша реклама“, не можем да отречем, че е от значение, дали дадено промотиране ще предизвика положителни или отрицателни реакции сред обществото и потенциалните клиенти.

Дали точно тази реклама е в границите на нормалното или не, голям успех или неприятен провал – можете да прецените сами:

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации