Първите продукти за грижа за кожата от Fenty Beauty са вече тук

Rihanna използва Instagram, за да съобщи за два нови козметични продукта на Fenty Beauty, които ще бъдат достъпни след броени дни.

Още от самото начало на Fenty Beauty, Rihanna ни радва с неустоими гримове, които изпъкват не само с качество, но и с богато разнообразие, готово да удовлетвори всеки цвят кожа. Ето че вече ще можем да се наслаждаваме и на по-широка гама от разкрасителни продукти, защото днес музикалната и модна икона ни развълнува с новините относно първите й предложения за грижа за кожата.

Новият скраб за устни, Pro Kiss’r Scrub, се предлага в удобен стик, който обещава лесното му използване, и съдържа семена от кайсия за приятно и качествено ексфолиране.

https://www.instagram.com/p/Bw-IXbCnuXn/

Междувременно, хидратиращият балсам за устни, Pro Kiss’r Balm, е с масло от шеа и манго и се нанася досущ като течно червило. Както разбираме от самата Rihanna, той може да се използва, не само като основа преди нанасянето на червило, но и самостоятелно – за красив и здрав вид на устните ни.

https://www.instagram.com/p/Bw99EcknfW8/

Двата продукта от Fenty Beauty ще са налични от 10-ти май и се очакват да ни доставят качествената грижа за устните, от която винаги сме се нуждаели.

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *