Първият гост във FaceControl е Стоян Апостолов-Стоянски
Тази неделя, 24 февруари, FaceControl стартира с обещания си нов формат

Първият гост, който влиза в студиото на FaceControl е Стилистът на 2018-та Стоян Апостолов-Стоянски, отличен с приза на първите Code Fashion Awards.

Стоянски е сред най-знаменитите имена сред модните стилисти, както у нас, така и по света. От години той работи с най-добрите световни брандове, участва активно в Седмиците на модата по света и твори с неизчерпаемо вдъхновение. Той е и стилистът зад фотосесията за новото издание на Sofia Fashion Week SS 2019.

Някои от най-известните родни музикални звезди от различни стилове се доверяват на таланта на Стоянски, а негови визии често могат да бъдат видяни на кориците на родни издания, видеоклипове и светски събития.

Какво ще разкаже Стоян Апостолов-Стоянски пред водещата Златина Иванова? На кои интересни аспекти от световната модна сцена ще се спрат и ще обсъдят? И има ли място за “социално отхвърлените” на модния подиум?

Всичко това и още много интересни теми ви очакват тази неделя, 24.02, точно в 21 часа в новия епизод на FaceControl. Само по Code Fashion TV.

Събития

Свързани
Публикации