Разкриха новото лице на Givenchy
Френската модна къща Givenchy избра да обяви своето ново лице по вълнуващ начин – чрез три Instagram публикации, които ни подсказват, кого да очакваме.

https://www.instagram.com/p/BxQEfAKo9Yq/

Вчерашните постове в официалния профил на луксозния бранд не успяха да прикрият добре самоличността на новия представител, но пък ни развълнуваха и породиха вълна от коментари, някои от които изключително шеговити и иронични:

“Donald Trump! толкова се вълнувам”
“Това LeBron James ли е?”
“Прилича ми на Оbama”
“Това е John Cena!”
“Добре, Ty Dolla Sign, знаем, че това си ти, може вече да не се криеш”

Други, обаче, правилно посочиха, че новото лице на Givenchy е именно чаровната изпълнителка Ariana Grande. Публикацията, с която модният бранд потвърди новините, събра 1000 харесвания и редица радостни коментари в рамките на едва първата минута.

https://www.instagram.com/p/BxSN5t5HlqI/

Развълнувана от това ново сътрудничество, Grande също побърза да сподели за #arivenchy с феновете си в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/BxSIl2elkRr/

Изглежда че докато умело покоряват музикалната индустрия, Ariana и емблематичната й дълга опашка ще имат възможността да добавят към резюмето си и работа с моден гигант като Givenchy.

https://www.instagram.com/p/BxSNo_AFlyd/

В очакване сме да разберем, какво точно ни предстои от #arivenchy, а дотогава можем само да се вълнуваме за хубавите новини.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации