Разходка из градината на вдъхновението с последната колекция на Valentino
Твърде възможно е вашето любимо растение да си има собствена рокля, тъй като всички дизайни на ПриерпаолоПичоли за пролет/лято 2019 са кръстени на цветя

https://www.instagram.com/p/BtACx-7hifT/

През Парижката седмица на висшата мода, дизайнерът, начело на Valentino, за пореден път демонстрира безкрайността на своятакреативност и артистичност, превръщайки ревюто на Valentino в подвижна градина.

https://www.instagram.com/p/BtBbVZEh0oS/

На своето последно дефиле Пичоли заслужи овациите, загърбвайки всякакви стереотипи относно цветнокожите модели. Междувременно, колекцията му събра погледите, изпъквайки със свежи цветове, пищен грим, закачливи чорапогащници и екстравагантни форми. А сред любимите ни акценти са миглите с пера.

https://www.instagram.com/p/BtIhp0DBk03/

Облечени в мечтите на Пиерпаопло Пичоли, по подиума се разходиха модели като Кая Гербер, Лия Кебеде и Адут Акеч. Приятна изненада бе и появата на Наоми Кембъл след цели 14 години. Облечена в „Chocolat Dhalia“, тя сложи интересен край на едно дефиле, което ще остане в историята на модата.

https://www.instagram.com/p/BtBlw74g6ME/

Асиметрия, екстравагантност, креативност и цветни изкушения се преплитат във всяко от облеклата на Valentino. Ето и някои от вдъхновяващите дизайни, които не трябва да пропускаме.

https://www.instagram.com/p/BtBmLwwhCe4/

https://www.instagram.com/p/BtBOIVahX9j/

 

https://www.instagram.com/p/BtJFG5yBpxq/

https://www.instagram.com/p/BtJzZ_ghc2D/

https://www.instagram.com/p/BtI8wGvBWTO/

https://www.instagram.com/p/BtBEXlZhiF7/

https://www.instagram.com/p/BtCCZPeB6U_/

https://www.instagram.com/p/BtEa7Uzh_Lp/

https://www.instagram.com/p/BtEOgXvhMtU/

 

 

Снимки: Instagram

Автор: Зорница Вълкова

Мода

Свързани Публикации