Роклята на Priyanka Chopra за Met Gala 2019 отнема 1500 часа труд
След като еуфорията около най-пищното събитие за 2019 стихна, нека си дадем време да разгледаме отблизо една от най-забележителните визии, които видяхме на розовия килим, а именно – тази на Priyanka Chopra Jonas.

https://www.instagram.com/p/BxJZm3VHuF5/

Именно мащабните събития с червен килим са доказателството, че модата е истинско изкуство, дизайнерите са талантливи творци, а Met Gala – най-важната изложба за техните произведения. Затова и облеклата, които ни впечатляват и вдъхновяват година след година, отнемат по няколко месеца усилен труд, който, имайки предвид крайния резултат, със сигурност си заслужава. Пример за това е визията, с която блесна Priyanka Chopra Jonas на Met Gala 2019.

https://www.instagram.com/p/BxKIktIAsWT/

Актрисата, която наскоро сключи с брак с Nick Jonas, бе от най-забележителните гости на тазгодишния бал Met Gala. Двамата присъстваха за първи път като женена двойка на събитието, на което през 2017 съвсем неочаквано започна тяхната любовна история.

https://www.instagram.com/p/BxF8mWJHG3R/

Младото семейство Jonas се появи в интересни облекла, които изпъкваха със сребърен блясък и перфектно си пасваха, не просто един с друг, но и с темата на тазгодишната гала: ‘Camp: Notes on Fashion’. Докато Nick събра погледите с изцяло бял и сравнително семпъл тоалет, Priyanka грабна вниманието с екстравагантна Couture рокля с наметало на Dior.

https://www.instagram.com/p/BxJZ-smnnoz/

https://www.instagram.com/p/BxKwt7cH5pI/

Възхитителният тоалет на Priyanka Chopra Jonas включва сребърни елементи и пера от тюл, които са ръчно изрязвани и нареждани по ефектен начин – от сиво, през бледо розово и жълто, до ярко розово и червено.

https://www.instagram.com/p/BxK0A9jBvlE/

Направата на това произведение на модното изкуство, което освен интересно е и изключително стилно, отнема общо 1500 часа.

https://www.instagram.com/p/BxKmWd-DDsm/

Красивата рокля бе съчетана и с интересни бижута и аксесоари, които придаваха допълнителен блясък на тоалета, без да се натрапват.

https://www.instagram.com/p/BxKv8QyHH0Y/

За перфектен завършек на перфектния тоалет, над обемната прическа на Chopra се извисяваше и сребърна корона, отново от Dior.

https://www.instagram.com/p/BxKxUrLHsCr/

Когато става дума за Met Gala, екстравагантният тоалет върви ръка за ръка с екстравагантен грим и изглежда, че Priyanka е наясно с това. За да завърши своята пищна визия тя разчита на изпъкващи сенки и червило, бял молив, забележителни мигли и камъни по лицето.

https://www.instagram.com/p/BxJajTTn1ja/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации