ЕП 2: Спорт и мода с Fit&Fashion със Злати Димитрова (Видео)

Злати Димитрова с модни съвети за трениращите във втори епизод на Fit&Fashion

Как дрехите ни помагат да тренираме по-усилено? Как дрехите ни мотивират да бъдем по-активни физически? И може ли дрехите да попречат на тренировката?

На тези и още мнопго други интересни въпроси отговаря Злати Димитрова в новия епизод на спортното модно предаване на Code Fashion TV Fit&Fashion.

Партньорите от Flair, както и домакините от АТАМА – официален вносител на Technogym за България, се грижат да се насладите максимално на времето си със Злати Димитрова.

Нова доза тренировки, както и съвети за полезно и здравословно хранене ще откриете, ако гледате предаването.

Fit&Fashion можете да гледате всеки делничен ден от 10:00 часа, в ефира на Code Fashion TV.

Fit&Fashion, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.