Стилният Amber Beauty Club отвори врати (Видео)
Amber Beauty Club е мястото, където красивите мечти се сбъдват

Грета Желева – собственик на новото стилно бижу на столицата Amber Beauty Club, посрещна звездни гости, приятели и близки на откриването на 20 март в София, с шампанско, изтънчен кетъринг и звуците на вилончело.  В световния ден на Щастието, локацията на бул. Евлоги Георгиев 117 разкри своите тайни. Безупречно подбран екип от най-добрите лекари в бюти бранша, коафьорски тийм, начело със знаменития Георги Петков и най-иновативната апаратура и козметика за разкрасяване и релакс, са сред най-отличителните черти на клуба.

Както разказа пред камерата на Code Fashion TV самата Грета Желева, Amber Beauty Club е мястото, където ще се почувствате като у дома си, няма да правите компромиси със себе си и можете да се насладите на пълния пакет от удоволствия за тялото и душата си – от място за паркиране, до най-високотехнологичните и модерни начини за разкрасяване, подмаладяване и тонизиране.

Ултрамодерен и изключително стилен, новият клуб за красота в сърцето на София е обзаведен със стил и безупречен вкус. Уют и спокойствие, бягство от забързаното ежедневие и незабравимо прекарано време ви очакват в Amber Beauty Club.

Официалното откриване продължава и днес, 21 март, а повече за събитието можете да видите в репортажа на Златина Иванова и Code Fashion TV.

 

Събития

Свързани
Публикации