Тита изуми феновете си с невиждан досега нов образ
С ослепителна визия, завидни певчески умения, красив текст, увлекателна мелодия и интересни черно-бели кадри, Тита отново прикова вниманието ни. Този път обаче, тя е неразпознаваема

Точно три години след дебютната песен „Voodoo kukla“, младият талант, познат на българската публика като Тита, изненада почитателите си с нещо ново, грабващо, лично и различно.

Емоционалната балада “Първият човек” е същинска противоположност на вичко онова, което сме виждали до момента от изпълнителката. Новият сингъл изпъква със силно чувство преплетено в текста, мелодията, видеото и новия образ, в който виждаме Тита.

Ето какво сподели младият талант в социалните медии:

„Точно на този ден преди три години се роди Тита. Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото изглежда. #chatbeforeyoujudge. Понякога имаме навика да съдим много тежко. И то без да познаваме човека отсреща.Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо- моята душа. За тези три години израстнах много като човек и като артист. Чувствах много неща, но не можех да ги изразя. Исках да покажа много, но все още не бях готова. Е, този момент вече настъпи. Горда съм да ви представя дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който предстои да чуете много скоро. Безкрайни благодарности на музикалния продуцент на парчето Любо Киров и ужасно талантливия Боян Христов, чийто е текста. На режисьора Валери Милев. Целия екип от Galleria Sallon, Цветомир Горанов, Никола Флоридов, Виктория Сиракова, всички замесени и най-вече на Адаманд, които не спират да вярват в мен.“

https://www.instagram.com/p/B3SIzcRn1mF/

За да опознаете тази различна Тита и да се потопите в емоцията на най-новата песен, гледайте видеото, което дебютира преди броени часове и включва кадри от салона на българската модна телвизия:

Музика, текст и аранжимент: Боян Христов

Музикален продуцент: Любо Киров

Режисьор: Валери Милев

Продуцент: ADAMAND

Снимки: Instagram

Зорница Вълкова
Зорница Вълкова
Зорница Вълкова е амбициозен, млад журналист, с бакалавър по Журналистика от University of Westminster, Лондон. Писането е нейната първа любов, а модата - силна страст, която също е открила в ранна възраст. За нея най-важното е да се занимава с онова, което обича и да създава материали, които вдъхновяват. Тя е почитател на различните видове изкуства и запълва свободното си време с танци, фотография, писане и всичко, което разгръща нейната креативност.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации