Тита и Папи Ханс са следващите сигурни участници в идния сезон на „Като две капки вода“
Звездният отбор на „Като две капки вода“ постепенно се запълва. След като разбрахме, че поп иконата Мария Илиева ще е част от предстоящия сезон на шоуто, в Instagram обявиха и още двама от участниците – една красива антилопа и един суперпалав творец.

https://www.instagram.com/p/BttmAusAaR_/

Младата изпълнителка Тита и екстравагантният Папи Ханс ще излязат от своите интересни образи, за да пристъпят във формата на предаването. През идния сезон на „Като две капки вода“ те ще добиват нов облик всяка седмица, в опит да пресъздадат образите на най-различни личности от българската и световна сцена.

Имайки предвид опита им с изяви и техните несравними артистичност и чар, не се съмняваме, че със всяко свое преобразяване, Тита и Папи Ханс ще предизвикват изключителното възхищение и, разбира се, бурния смях на публиката.

https://www.instagram.com/p/Bts62TKBL24/

Форматът ще стартира на 25-ти февруари, което значи, че имаме по-малко от две седмици да разберем, какво и кого да очакваме на екрана. Едно е сигурно – с такива участници в идния сезон на предаването, без съмнение ни предстоят едни незабравими 13 седмици.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации