Ударна доза мода, изкуство и история от Louis Vuitton
Модният гигант Louis Vuitton ни развълнува с изложение, посветено на дългото, изпълнено с разнообразни колаборации минало на бранда

https://www.instagram.com/p/BzaaKsGAQ0H/

В Лос Анджелис, на ъгъла на булевард Santa Monica и Rodeo Drive, се извисява интересна двуетажна сграда-мечта в розово и оранжево. В нея ни очаква пищен свят, в който са събрани спиращи дъха ексклузивни дизайни на една от най-известните и успешните модни къщи в света.

https://www.instagram.com/p/Bze2bOKgFbX/

https://www.instagram.com/p/Bzgxld6BI64/

https://www.instagram.com/p/BzeZWrtg1ss/

Изложението, носещо името ‘Louis Vuitton X’, обещава да ни отведе на вълнуващо пътешествие из креативните колаборации на бранда от последните 160 години.

Във всяка от общо 10-те стаи се намират едни от най-интересните дизайни на Louis Vuitton, които несъмнено показват, че модата е едно от най-интересните изкуства.

Докато някои от помещенията са посветени на настоящите креативни директори на бранда, Nicolas Ghesquière и Virgil Abloh, в останалите е побрана огромна колекция от съвместната работа на LV с артисти и дизайнери като Karl Lagerfeld, Rei Kawakubo, Cindy Sherman, Frank Gehry, Yayoi Kusama и Zaha Hadid.

https://www.instagram.com/p/BzhOl6OgcHs/

https://www.instagram.com/p/Bze1SGEAsIA/

https://www.instagram.com/p/BzhXLTRlQaZ/

https://www.instagram.com/p/BzgL9Q1A-K_/

https://www.instagram.com/p/BzZMslTpxOx/

https://www.instagram.com/p/BzZAxoLnMnU/

https://www.instagram.com/p/Bze61sGBOXu/

https://www.instagram.com/p/BzeXCxKBEc1/

https://www.instagram.com/p/BzeQeTMJUDH/

Посетителите на ‘Louis Vuitton X’ ще имат възможността не само да се разходят из историята на бранда, но и да закупят селектирани облекла, аксесоари, обувки, книги и парфюми, както и да се сдобият с персонализиран спомен с дъх на Louis Vuitton. Междувременно, освен наслада за очите, невероятният декор предразполага за перфектния Instagram кадър.

https://www.instagram.com/p/BzbXluTHmaH/

https://www.instagram.com/p/BzZhqfAAZ-2/

Louis Vuitton X бе открито преди броени дни и ще бъде отворено за жителите и посетителите на Лос Анджелис до 15-ти септември, като входът е безплатен. След това, изложението ще продължи да вдъхновява, но този път в градовете Париж, Ню Йорк, Шанхай и Токио.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации