Цвят, блясък и още за грима на лято 2021

Жегите навън ни карат да си налеем студен коктейл в розово, да си купим килограм праскови и да облечем най-тънката си рокля

На всичко това обаче ще отива и малко грим… или пък много – според предпочитанията. След като (надяваме се) все повече се отдалечаваме от пандемичната обстановка обръщаме поглед към гардеробите и макиажа си.

Световните столици отново отвориха сърцата си за модата и fashion weeks, за street style визии, за блясък и вдъхновение. Именно от подиумите тръгват и всички останали трендове освен тези в дрехите.

Дизайнерите са смели, но и смирени след пандемията, а всички ние мечтаем за цветове и блясък. Именно зато подбрахме за вас любимите ни трендове в грима за сезон лято 2021, който всеки може да модифицира според желанията си и каквото му отива:

Лилави мечти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Леден поглед

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

 

Златният час

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PORSCHE COOPER (@porschefabulous)

Грифични линии

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Целувката на слънцето

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

 

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.