Чантите на бъдещето са вече тук
Преди броени дни новият американски бранд Bee & Kin с основател Tracey Hummel пусна своята дебютна линия чанти, които преплитат модата с технологията, лукса с практичността.

https://www.instagram.com/p/ByXmvlWn6hE/

Нововъзникналият бранд Bee & Kin ни зарадва със своята първа колекция чанти.

https://www.instagram.com/p/Bw7BT16n0aH/

Тя включва красиви дизайни, които са стилни, интересни, елегантни, но и с нотка екстравагантност, а цветовете им – свежестта, от която имаме нужда за перфектния завършек на всеки тоалет.

https://www.instagram.com/p/ByiXRe-HKfz/

Макар, обаче, неустоимият им външен вид да е достатъчен, за да ги поставим начело на списъка ни с „must-haves“, това, което реално предлагат, далеч надхвърля пределите на модата и ни кара да ги желаем дори повече.

https://www.instagram.com/p/Bw4WW31HGRV/

Иновативните чанти имат способността да направят живота ни по-лесен, а ежедневието по-приятно и то по изключително стилен начин.

https://www.instagram.com/p/ByBAYD9Hnhy/

Създадени, за да улеснят забързаното ежедневие на съвременната жена, дизайните на Bee & Kin включват най-различни функции, като светлина за по-лесно намиране на предметите в чантата и Bluetooth с възможност за hands free боравене с телефона.

https://www.instagram.com/p/ByGLOp9Hk5q/

Други от вградените в чантите технологии са създадени с цел безопасност, като например споделянето на локацията с близките ни в реално време.

https://www.instagram.com/p/Bx-KTydn_YC/

Цените на чантите варират между $100 и $725, което ги прави сравнително достъпни. Междувременно, има и по нещо за всеки вкус, благодарение на богатата гама от размери и форми, както и разнообразието от стилни и свежи цветове, като жълто, оранжево, сребърно, синьо, бежово и черно.

https://www.instagram.com/p/ByfW7Mjnh-o/

Едни от първите по рода си иновативни чанти са дело на амбициозната и креативна Tracey Hummel.

https://www.instagram.com/p/BxvcegJHnjz/

Интересната колекция ви очаква на beeandkin.com

Facebook | Instagram

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации