Часовник мечта по случай 100 годишнината на Bentley
Стилен, луксозен, неустоим, изпипан до съвършенство – това е най-новият часовник Breitling, посветен на 100-тния рожден ден на Bentley.

https://www.instagram.com/p/BurYUijlQb8/

Вече над 15 години марковите часовници Breitling си партнират с британския производител на луксозни автомобили Bentley. Това не е първата колаборация между производители за часовници и за автомобили, но за сметка на това е най-дългата до момента.

През годините сме се нагледали на богато разнообразие от красиви дизайни, който сме копнели да видим и на китката си. Този път Breitling и Bentley ни изкущават с „Premier Bentley Centenary Limited Edition“ – лимитирам модел, направен в чест на 100 годишнината на автомобилната марка.

https://www.instagram.com/p/BurfafqlWzU/

Излъчващ неустоими стил и лукс, часовникът ще бъде пуснат в продажба през Юли 2019 в две различни разновидности. Единият модел е от неръждаема стомана. От него ще бъдат пуснати в продажба едва 1000 бройки, всяка от които на цена от около $9,500. А срещу скромната сума от около $26,730 USD можем да се сдобием с единия от само 200 часовника, направени с 18К розово злато. И двете разновидности са вдъхновени от историческите модели Bentley и са с красива, кафява, кожена каишка.

https://www.instagram.com/p/BuuCkPNgH3P/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации