Червеното червило, с което актьорът Ezra Miller привлече вниманието на всички

Екстравагантният актьор Ezra Miller е известен със своите привличащи вниманието визии. Сега виждаме как със същата смелост и непоколебимост той пренася ексцентричния си дух и в бюти индустрията.

По време на седмицата на модата в Париж, актьорът от Fantastic Beasts се появи на модното дефиле на Saint Laurent за Есен 2019 с привличаща погледите визия. Настанен на първи ред, Ezra Miller блесна в черно с косместо палто със сребърни нишки, мрежеста блуза, остри боти с ток, екстравагантна сребърна обеца и черен лак. Най-отличително, обаче, остава черешовото червено, в което бяха облечени устните му.

https://www.instagram.com/p/BubBQ8_H4Ss/

https://www.instagram.com/p/BudTtwTlJuf/

Тази негова визия с лекота привлече вниманието на безброй фенове и медии. Център на новините, обаче, не беше факта, че актьорът е с грим, защото той не веднъж се е появявал на бляскави събития с разнообразни цветове на устните си.

https://www.instagram.com/p/BqCk25-AEHo/

https://www.instagram.com/p/BuegM2whCYx/

Новина не бе и темата за мъжете, които носят грим, защото вече множество козметични брандове са отворени за мъжката клиентела и създават редица неутрални колекции. Всъщност в центъра на вниманието бе самото червило, като тенденция сред гримовете и перфектния избор за акцент на визията, особено, когато бъде съчетано с черно.

Единственото, за което всички се чудят е, кои са марката и точният нюанс, на които се е спрял актьорът.

Снимки: Instagram

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.