Адел се завръща с нова визия и нова музика
След като ни изненада с това, че е свалила около 45 килограма, Адел ни зарадва с новините за нов албум

Имайки предвид, че Адел не е особено активна в социалните медии и не споделя редовно снимки, за да ни държи в течение със случващото се около нея, е истинско предизвикателство да знаем с какво се занимава в момента или пък как изглежда.

Е, оказва се, че съвсем скоро може да получим отговори на всички любопитни въпроси.

Photo by Getty Images

Неотдавна в интернет пространството се появиха кадри, на които виждаме, че външният вид на Адел е изцяло променен. Тя е все така красива и продължава да сияе с широка усмивка, но този път привлече вниманието с драстична промяна в теглото.

Според източници, изпълнителката е свалила около 45 килограма и се чувства прекрасно. Тя е предприела тази промяна с идеята да бъде по-здрава, а онова, което я е мотивирало, е собственият й син.

https://www.instagram.com/p/B7BRYWUl6rc/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B653ahnFwH3/

https://www.instagram.com/p/B7Bj5FnFsA5/

След като ни изненада с външния си вид, изглежда че талантливата изпълнителка е напът да ни зарадва и с невероятния си глас.

Мениджърът на певицата, Джонатан Дикинс, официално потвърди новините за излизането на новия й албум, който всички тръпнем в очакване да чуем. От Дикинс разбираме, че дебютът е планиран именно за 2020.

Самата Адел не издава нищо, така че албумът ще бъде истинска изненада, но доколкото разбрахме очакваме нещо съвсем ново и различно.

Photo by Getty Images

С изумителния й глас и невероятните й хитове, Адел несъмнено има опит в получаването на награди. Затова и няма да се изненадаме ако следващият й албум й донесе още призове, а на нас – нови любими песни.

Photo by Getty Images

Photo by Getty Images

Photo by Getty Images

Снимки: Getty

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации