Белите дънки за всеки сезон
Бялото е онова платно, на което да нарисуваме перфектния си тоалет

Базови и само за пораснали момичета и момчета. Белите дънки са си класика, почти толкова върховна като цвят деним. Но често се отказваме от тях по няколко причини:

Мислим си, че белият цвят е само за перфектни форми, но това не е вярно – подходящият модел ще стои перфектно както на xs, така и на xl.

Зимата и бялото са врагове – по нашите ширини това е добър довод, тъй като есенните и зимните сезони в България са равносилни на… мръсотия. Едва ли има дама, която да успее да се спаси от локва, счупена плочка или кал по софийските улици. С повечко старание и силно стиснати палци можем и да успеем да запазим белите си дънки… бели!

Не съм достатъчно пораснал/а. Ние сме от тези – едва успяваме да запазим бялата си тениска/риза чиста през целия ден – от супата до фон дьо тена – чистата бяла дреха е борба за много от нас, дори и след 30.

Не знам с какво да го комбинирам. Често си мислим, че бялото и черното са изтъркана комбинация, прекалено класическа или строга или пък цял живот са ни натяквали, че белия панталон и черните обувки са абсолютно забранена комбинация.

Развенчаваме всички тези митове и се потапяме в свежия свят на белите дънки, които носим през всички сезони:

Снимки: Getty Images

 

Мода

Свързани Публикации