Броени часове до старта на Sofia Fashion Week AW 19/20

Деветото издание на най-мащабното модно събитие в България стартира на 17.09

Дизайнери и марки от България и целия свят се събират за 4 тематични вечери в зала EFE на хотел Маринела, за да потопят столицата в бляскавия свят на модата. Sofia Fashion Week AW 19/20 стартира по традиция с Вечер на български марки и дизйанери и невероятно светлинно шоу ексклузивно за събитието. Откриването обещава да е грандиозно – великолепната Мария Илиева ще изпълни специален музикален пърформанс за бранда IMANE.

Ще видим на сцената още Wild Tear, Enigma, Axel Hardy. Goto Jewellery and Diamonds ще ни изненадат с детска колекция бижута, Vanitta ще представи нестандартна мода за дамите, cтудентката Мариета Котова ще завладее сърцата ви с български традиции, вплетени в стрийт стайл модата, а Миглена Каканашева MEGZ прави грандиозно завръщане на модната сцена.

Вечерта ще приключи с диамантено афтър парти в японската градина на х-л Маринела Sakura Bar&Garden с атрактивния Code Fashion Party лейбъл, Goto Jewellery and Diamonds и Katarzyna Estate.

18 септември посреща Haute Couture и булчинските колекции на едни от най-добрите български модни къщи. Berna Moda, носителката на “Златна игла” Ради Лазарова, Banderol, екзотичният KARAM DAYA, Tonena и Kiara Fashion ще покажат решения висша мода. За първи път на сцената ще видим и MIRAVISION, а партньорите от Corset са подготвили атрактивно fashion show. Гостите ще се насладят и на англелския глас на Боряна Баташова и едно нестандартно шоу на сцената.

За финал избухваме в милиони цветове с Color Fashion Party в Street Lounge с невероятните коктейли на After Six, всички гости, дизайнери и модели.

Вечерта на световните марки и дизайнери на 19.09 ще се превърне в истинско шоу. “Рошавата гарга” и Албена Александрова правят бляскаво завръщане на модния подиум. Tази година Sofia Fashion Week е подкрепен с изключителното съдейдтвие на MIKTA – иновативно партньорство, което обединява Мексико, Индонезия, Република Корея (ROK), Турция и Австралия. Дизайнери от Турция, Южна Корея и Индонезия ще завладеят сцената. Любимата на българската публика Nina Naustdal идва отново с нова колекция за малки и големи. Anima Gemella, Daniela Marques и SAHOCO са другите интересни международни имена, които ще видим.

Марина Кискинова ще се качи на сцената, за да поддържа доброто настроение на публиката. По време на събитието ще бъдат избрани и новите Super Model Universe – международен конкурс с участието на топ модели от цял свят.

Афтър партито на 19.09 ще събере гостите и световните топ модели и победители в конкурса в SASA Club хотел Маринела.

Ексклузивната гала вечер на Sofia Fashion Week AW 19/20 ще подкрепи и една изключителна социална кауза, свързана с опазване на околната среда, но ще разберем повече на самата вечер. Стоян Радичев, Bapa, Inside Us и Antony Langountin ще потопят залата в красотата на своя моден свят, а Hrisima Fashion ще се качи за първи път на модния подиум на Sofia Fashion Week.

Gini&Melly ще поддържат страхотното настроение в залата, а афтър партито ще приключи грандиозно в перлата на нощтна София – Megami Club.

Всяка от вечерите камерите на Code Fashion TV – организатор на Sofia Fashion Week, ще очакват гостите на червения килим, а на сцената – като водещи, ще видим лицата на българската модна телевизия Елица Стойчева и Златина Иванова.

Очакваме ви от 17 до 20 септември в градския оазис на хотел Маринела и зала EFE, за да се потопим в света на модата и да се заредим с новите тенденции за есен-зима 2019/2020.

Билети можете да откриете в мрежата на Eventim, Bilet.bg и на входа на събитието. VIP куверти на консиерж в хотел Маринела и на телефон: 0879 44 44 85

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.