Водещите на FaceControl на сцената на Sofia Fashion Week SS 2019
Елица Стойчева и Златина Иванова водещи на пролетно-лятното издание на Седмицата на модата

След огромния успех като водещи на първите Code Fashion Awards миналия ноември, Елица и Златина са избора на организаторите за SFW SS 2019. Като един доказано успешен екранен тандем, фейсконтролите на Code Fashion ще приветстват гостите от catwalk-а на зала EFE Hotel Marinela през първите три вечери от Седмицата на модата в София. По традиция на последната Гала вечер на сцената ще видим отново любимите лица – Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео, които ще закрият изданието.

Двете двойки звездни водещи ще се редуват на червения килим и сцената, като ще интервюират гости, VIP персони, модели и дизайнери и ще ви покажат най-добрите street style визии, с които ще блестят посетителите на Sofia Fashion Week SS 2019.

Пролетно-лятното издание на Sofia Fashion Week ще се проведе в 4 тематични вечери от 26 до 29 март, в зала EFE Hotel Marinela:

ПЪРВА ВЕЧЕР ( 26.03 ) – ПРЕДСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКИ МАРКИ И ДИЗАЙНЕРИ – водещи Елица Стойчева и Златина Иванова.

ВТОРА ВЕЧЕР – 27.03 – ПРЕДСТАВЯНЕ НА БУЛЧИНСКИ И HAUTE COUTURE КОЛЕКЦИИ НА БЪЛГАРСКИ МАРКИ И ДИЗАЙНЕРИ – водещи Елица Стойчева и Златина Иванова.

ТРЕТА ВЕЧЕР – 28.03 – ПРЕДСТАВЯНЕ НА СВЕТОВНИ МАРКИ И ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ ОТ ЧУЖБИНА – водещи Елица Стойчева и Златина Иванова.

ЧЕТВЪРТА ВЕЧЕР – 29.03 – ГАЛА ВЕЧЕР И ЗАКРИВАНЕ НА SFW SS 2019 С ПРЕДСТАВЯНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНИ ЕКСКЛУЗИВНИ РЕВЮТА НА БЪЛГАРСКИ МАРКИ И ДИЗАЙНЕРИ – водещи Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео.

Напомняме, че за първа година гостите на Sofia Fashion Week SS 2019 ще имат ексклузивната възможност да закупят моделите дрехи, представени на модния подиум. Специален моден шоурум – Sofia Fashion Week Store, ще отвори врати за вас по време на Седмицата на модата.

Следете за повече подробности в официалния сайт, във фейсбук и на сайта на Code Fashion TV – официален организатор и медиен партньор на Sofia Fashion Week.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации