В Mellower Coffee кафето се сервира с пухкав облак и захарен дъжд
Независимо от времето навън, прогнозата за деня винаги включва облаци и сладък дъжд, когато пиете кафето си в Mellower Coffee.

https://www.instagram.com/p/Bw9nrsuJdRR/?utm_source=ig_embed

За много от нас кафето е просто перфектният начин да започнем деня. В действителност, обаче, през годините приготвянето му се е превърнало в изкуство, а всички онези, които го практикуват, измислят нови и нови начини да изненадат и впечатлят любителите на кофеиновата напитка.

От кафе с красиви, майсторски рисунки до такова, сварено в космоса, вече има безброй начини да превърнем консумацията на любимата си напитка във вълнуващо преживяване. Един от тях ни очаква в Китай и включва облак от захарен памук и приятен дъжд, който да подслади и кафето и настроението ни.

https://www.instagram.com/p/BxU4zQClnMN/

В китайската верига кафенета Mellower Coffee ви очаква кафе-мечта, наречено Sweet little Rain. То се сервира с бял облак от захарен памук, който постепенно се разтапя от парата и се сипе върху напитката като сладък летен дъжд.

https://www.instagram.com/p/BlFcr99FyiA/?utm_source=ig_embed

Сервираната по изключително креативен и атрактивен начин напитка е налична във всяка от над 50-те локации на Mellower Coffee по света, готова да дари всеки любител на кафе с нужната доза магическо усещане.

https://www.instagram.com/p/BxuELGaIoRV/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации