Габриела Василева превръща обикновени хора в звезди!

Модното предаване „Закачалки“ се завръща с нов 3-ти сезон и търси обикновени хора за звездни визии

Приличаш на някоя холивудска звезда? Твоят моден идол е световноизвестен певец, музикант, актьор или супермодел? Искаш да приличаш на него? Габриела Василева ще сбъдне мечтата ти! Модата може всичко и „Закачалки“ ще ти го докажат. В новия сезон на предаването ще превръщаме обикновени хора в звезди.

Топ брандове, световни и родни марки и дизайнери, екип от професионални гримьори и коафьори ще се погрижат за твоята визия.

В първия епизод за сезона ще видите как Стефан Марков от Велико Търново, който управлява собствен бизнес, се превръща във футболната легенда Дейвид Бекъм, на който според приятелите му прилича много. На помощ на Габриела Василева идва мъжкият моден бранд Agressia, който ще се погрижи за стайлинга на госта.

Не пропускайте новите епизоди на „Закачалки“ с Габриела Василева всеки четвъртък, от 19:30 часа, само по Code Fashion TV!

Свържи се с нас на casting@codefashion.bg, кажи ни на коя звезда приличаш и искаш да подражаваш, а ние ще свършим останалото.

„Закачалки“, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.