Годината на мишката и пленителната Мики Маус колекция на Gucci
Новата колаборация на един от най-луксозните модни брандове е с популярния анимационен герой Мики Маус, а действието се развива на едно от най-приказните места в света

По случай китайската Нова година и в чест на годината на мишката, модна къща Gucci представи интересна капсулна колекция, в чиято основа е любимият на много, Мики Маус.

https://www.instagram.com/p/B62v6p-Chk0/

Линията е дело на дизайнера Alessandro Michele и включва богато разнообразие от мъжки и дамски дрехи, обувки, аксесоари, бижута и дизайни от кожа.

https://www.instagram.com/p/B66XyfMKyMq/

Докато някои от моделите изпъкват с традиционни за марката мотиви, акцентът при други е самият облик на Мики Маус.

https://www.instagram.com/p/B65g217KLVX/

В колекцията преобладават смели цветове и щури съчетания, поднесени с щипка стил от 80-те, а всеки от дизайните обещава забележима и впечатляваща визия.

https://www.instagram.com/p/B69DXbcjhHS/

Атрактивната капсулна линия ни бе представена чрез вълнуваща фотосесия и интересна рекламна кампания, създадени в сътрудничество с креативния Harmony Korine.

https://www.instagram.com/p/B68Fp2Hq35o/

В тях вземат участие актрисата и представителка на марката Ni Ni, актьорът Earl Cave и дизайнерът, стилист и поет Zoë Bleu. Всички те са облечени в най-различни дизайни от новата колекция и видимо се забавляват в сърцето на Disneyland в компанията на оригиналния Мики Маус.

https://www.instagram.com/p/B658UveKazo/

Това далеч не е първата модна линия, включваща елементи, вдъхновени от анимационния герой. Напротив, неговият образ многократно е бил преплитан в дизайните на едни от най-популярните и най-луксозните брандове. Този път обаче, крайният резултат е толкова добър, че е трудно да отместим поглед.

https://www.instagram.com/p/B63y_fTqcke/

https://www.instagram.com/p/B63P-BFCAXU/

https://www.instagram.com/p/B68ivm_iU7n/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации