Голата истина за група “Жигули”: Новият български филм
Михаил Билалов, Димитър Рачков, Лилия Маравиля и още ред български звезди обещават смях тази пролет

„Голата истина за група Жигули“ разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе „Жигули“ отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати. В останалите роли Филип Аврамов (в ролята на Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев – Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо) и Ирини Жамбонас (Соня). Звездният каст се допълва още от Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

Трейлърът на филма обещава много комични моменти с любимите лица от българската театрална сцена и телевизионен ефир, а носталгията по отминалите години на българския рок е осезаема от всеки кадър.

Режисьор: Виктор Божинов Оператор: Антон Бакарски Сценаристи: Ваня Николова и Нели Димитрова Продуценти: Кръстьо Ламбев и Илияна Лазарова

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации