Дженифър Лопес и новата кампания на Versace
Ако сте останали впечатлени от неочакваното участие на Дженифър Лопес в ревюто на Versace, когато тя блесна в легендарната зелена рокля с дъх на джунгла, несъмнено ще се насладите и на новата рекламна кампания на модната къща

По време на представянето на колекцията на Versace за пролет/лято 2020, актрисата и изпълнител Дженифър Лопес покори модния подиум във феерична зелена рокля с интересен принт и се превърна в една от най-големите сензации на 2019.

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ето че сега, с наближаването на топлия сезон, луксозният италиански бранд ни връща обратно в модната джунгла с рекламната кампания на предстоящата колекция.

В нея виждаме Дженифър Лопес и Кендъл Дженър по-неустоими от всякога.

https://www.instagram.com/p/B7LM0vYCbob/

https://www.instagram.com/p/B7OEkmhCUlu/

Кампанията на Versace за пролет/лято 2020 ни представя селекция от интересни дизайни. Сред тях изпъкват стилни костюми, провокативни деколета и елементи с екстравагантни форми.

Не остават незабелязани и атрактивните бижута и минималистичните обувки, които допринасят за изумителния завършен вид на тоалетите.

https://www.instagram.com/p/B7LdZ_TCp_8/

Въпреки, че емблематичният тропически принт моментално привлича погледите, забелязваме и интересни предложения в класическо черно и страстно червено.

https://www.instagram.com/p/B7MSj6AC06L/

Докато дизайнерските творения на Versace ни впечатляват с красота и игра на форми, ослепителният външен вид на 50-годишната Лопес ни изпълва с вдъхновение и ни мотивира да се впуснем във визия, която излъчва увереност и стил по същия неустоим начин.

Versace прави жените по-силни!”

Това споделя Джей Ло за усещането си, когато носи дрехите на Versace.

https://www.instagram.com/p/B7LokYmCHmS/

Зад обектива стоят фотографите Мерт Алас и Маркус Пигот. Като едни истински професионалисти, те умело улавят не само красотата на тоалетите, но и неустоимото излъчване на дамите, облечени в тях.

https://www.instagram.com/p/B7OodHZC-Fw/

Мъжките дизайни от колекцията за пролет/лято 2020 далеч не са толкова провокативни, но пък са също толкова цветни. Дори повече. Те изобилстват от нюанси на синьо, зелено, лилаво и розово, които придават на визиите усещане за лято и обещават атрактивна визия, на всеки който ги облече.

https://www.instagram.com/p/B7PG0I3Cwu5/

Едно е сигурно – от изпъкващите принтове и цветове до екстравагантните детайли и аксесоари, през идния сезон мъжете и жените облечени във Versace няма как да останат незабелязан.

Снимки: Instagram, Getty

Мода

Свързани Публикации