Документалният филм за Bill Gates ще ни смае след броени дни (видео)
Някога питали ли сте се какво представлява живота на влиятелен човек като Bill Gates? Как мисли и разсъждава умът ръководещ многомилионна организация като Microsoft? Вече не е нужно да се чудим, защото на 20-ти септември ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ ще даде отговор на всичките ни въпроси.

Документалният филм на Netflix ще се състои от три части и се очаква умело да ни пренесе в света на еднa от най-забележителните личности. Задълбочена и нефилтрирана, тази продукция ще ни разкаже за житейската история на Bill Gates, неговия път към успеха и търсенето му на уникални решения на някои от най-сложните проблеми в света. 

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Bill & Melinda Gates Foundation

“Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates” ще проучи миналия, настоящия и бъдещия живот на Гейтс и ще позволи на зрителите да добият реална представа за неговите личност и битие. Както се посочва в прессъобщението на Netflix, документалната поредица „предлага безпрецедентен достъп до Gates по време на търсенето му на решения на някои от най-сложните проблеми в света със същото ниво на оптимизъм, любопитство и плам, които вдъхновяват и оригиналната му визия за Microsoft“.

Както се вижда в трейлъра, документалният филм ще включва теми свързани с ръководството на Microsoft, филантропията и борбата на Gates със заболявания като малария и полиомиелит, най-големите му страхове и най-полезните му уроци. И тъй като всичко това звучи изключително интересно и вълнуващо, започваме обратното броене още сега.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации