Дъщерята на Николета Лозанова с приказно парти за 7-мия си рожден ден
Един от най-вълнуващите светове в детските очи е този на приказките и изглежда, че Николета Лозанова знае това.

По случай седмия рожден ден на дъщеря си, Николета Лозанова събира екип от професионалисти, с които вдъхва живот на приказката “Никол в страната на чудесата”. Магическата обстановка е дело на Events Decor Diamanti, които се погрижиха и за декора на Sofia Fashion Week, а пищните сладкиши на талантливия екип на Mladman Cakes.

“Водена от безграничната ми любов към Никол и желанието да й покажа, че чудесата не са мираж, а приказките ги пишем ние сами, вчера, по повод 7-яи й рожден ден, заедно с Events Decor DiamantiBedroom PremiumParty DeluxeMladman CakesRai Catering “написахме” една неповторима приказка, която сега ще ви “разкажем” в кадри…”
“Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам “от тъмното” и да се радвам на “дъгата след бурята”! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката “Никол в страната на чудесата” в любима класика! “
Снимки: Facebook

Мода

Свързани Публикации