Единственото по рода си BMW Individual по дизайн на Karl Lagerfeld
Представяме ви BMW E38 L7 Individual – един уникален дизайнерски автомобил, който грабва вниманието както на любителите на модата, така и на автомобилните ентусиасти. Модел, който ще промени представите ви за класическите автомобили.

https://www.instagram.com/p/BuEIeyHHRlJ/

Светът на модата потъна в траур, когато преди по-малко от две седмици великият дизайнер Karl Lagerfeld почина в Париж на 85-годишна възраст. За своята дълга и забележителна кариера той е успял да вдъхнови безброй хора по света, да създаде вечни дизайни и значително да допринесе за модата и лукса, каквито ги виждаме днес.

Геният на 20ти и 21ви век безспорно ще остане завинаги в историята със своя забележителен усет към модата, а талантът, който той демонстрираше десетилетия наред, не би могъл да се опише с думи. Lagerfeld, обаче, не остави следа единствено в модната индустрия, но и в тази на автомобилите. Доказателство за това е почти 20-годишно BMW, което също като дизайнера е възхитително и с немски произход.

През 2000 година BMW E38 L7 е предоставено на Lagerfeld като бяло платно, върху което той създава стилния и иновативен автомобил, на който се възхищаваме и до днес. Така бива поставено и официалното начало на BMW Individual – програма позволяваща на клиентите да персонализират колите си.

Освен че е единствена по-рода си, колата на модната икона е и една от само 899 лимозини от този модел на BMW, произведени между 1997 и 2001 година. Тя мигновено грабва вниманието с интересната си преливащата от златисто оранжево към тъмно кафяво боя, съчетана със стилни джанти. Истинско въодушевление, обаче, предизвиква интериора на тази класическа кола с изключително висок клас на оборудване.

От сейф и отделение за къпрички, вградено във вратите, до телефон, DVD плейър и факс, това BMW има повече екстри от колкото някога сте очаквали да видите в една кола. Интерес предизвикват и скъпите махагонови детайли, таванът от Алкантара и ръчно ушитият кожен интериор в шоколадов цвят с акцентиращи оранжеви кантове.

 

Външният вид на колата е забележителен, но не е единственото, с което тя изпъква. Под капака на това произведение на изкуството се крие и един от най-големите за BMW 12-цилиндров двигател.

Тази кола е не просто мечта, но и доказателство за несравнимия гений на Karl Lagerfeld. Изглежда, че модната икона е доказан дизайнер както на дрехи, така и на автомобили.

Снимки: Facebook

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации