Един от любимите ни филми се превръща в сериал
“Как да разкараш гаджето за 10 дни” се завръща с пълна сила, за да ни зареди с нова доза смях и емоции, но този път – под формата на сериал

https://www.instagram.com/p/B0glHW9HewZ/

Стартираме уикенда с невероятни новини – една от най-обичаните романтични комедии от началото на този век се завръща на екраните под формата на сериал.

https://www.instagram.com/p/B0S7NBQCwSG/

Забавен и трогателен, филмът с участието на Kate Hudson и Matthew McConaughey, които преди 16 години откраднаха сърцата ни с брилянтната си актьорска игра, несъмнено е един от най-любимите филми на много хора по света. Именно затова и новините за предстоящия сериал предизвикаха множество позитивни реакции.

https://www.instagram.com/p/B0o-aOwhqt9/

Историята няма точно да проследява съдбата на любимото дуо от 2003, но сюжетът ще е много подобен. Колкото до актьорския състав – има възможност да видим Matthew McConaughey в ролята на рекламиста, но е по-вероятно Kate Hudson да отсъства от новия проект.

https://www.instagram.com/p/BzYFyHhhPiO/

Все още няма много информация относно какво да очакваме, но знаем, че ни предстои да се наслаждаваме на новата продукция от април 2020 и то през телефоните си, тъй като сериалът ще бъде пригоден за гледане от по-малки екрани, чрез мобилната платформа Quibi.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации