Емоция от Bella Sherban

Добре дошла в света на Bella Sherban.

Тук ти носим чистота. Емоция. Синергия.

От твоите.

Тук не оставяме белези по кожата. А само по душата ти.

Тук ти носим преливане на една ефирност, която няма да усещаш по себе си. А в себе си.

В твоята част от сърцето на Белла.

Тук ще усетиш нашата ръчно подбрана италианска коприна. Кристални отблясъци. Перлени допири. Златни и сребърни завършеци на едно ексклузивно за теб начало.

И неподвластно на времето вече 15 години усещане.

Това, което е част от теб. И е тук, за да остане.

Добре дошъл в света на Bella Sherban Accessories.

Добре дошъл си, за да останеш.

С любов,

Твоя Белла

С това си обръщение Белла Шербан представя новата си колекция оригинални дрехи и аксесоари, достъпни в новооткрития и бутик в суперлуксозния Wave Resort. За всяко едно от изделията си дизайнерката разкрива, че е подбирала лично материалите от различни точки по света, а редица от тях е и разработвала в колаборация с луксозни производители на платове.

Белла Шербан споделя, че съумява да фокусира сетивата си в самия момент, за да може да усети всеки един плат и материал, емоцията и усещането ( а и липсата на такова) по кожата. Вдъхновенията и идват от постоянните и пътувания в Европа и Азия, в които се докосва до многообразни култури, от които извлича най-големите си впечатления, които да предаде върху авторска коприна.

Същите тези я мотивират да открие новия си бутик в Wave Resort до Поморие, който е едва на седмица, а вече се радва на завиден интерес сред посетителите. Самият бутик е не по-малко интригуващ – още от входа те посреща голямо и приветливо пространство, изчистен, но силно стилизиран интериорен дизайн и неповторимите и модели, представяни по обособен и определено изпъкващ начин. А гвоздеят на целият бутик е самата широко усмихната Белла, която впечатлява с особено гостоприемство, личен интерес към всеки един посетител и цяла Вселена от истории, в сърцевината на които са изложените и дизайни.

Мода

Свързани Публикации