Ето как да гледате филма “Лошо момиче” месец преди неговата премиера
Създателите на “Лошо момиче”, предоставят възможността да си спечелите два билета за ексклузивната прожекция на филма на 15-и март.

Един от вас, избран на лотариен принцип, ще се сдобие с място пред екрана за първата, ексклузивна прожекция на българския филм и режисьорски дебют на актьора Мариан Вълев, цял месец преди неговата премиера. Всичко, което трябва да направите, за да имате шанс да гледате филма преди всички останали, заедно с любимите си звезди и екипа на филма, е да тагнете свой приятел в коментарите под трейлъра, публикуван във Facebook.

https://www.facebook.com/momichelosho/photos/a.269805200596518/272365777007127/?type=3&theater

Преди да бъде излъчен в ефира на БНТ, премиерата на “Лошо момиче” ще блесне и на големия екран. Можем да очакваме новата продукция в кината от 12ти април.

Тема на филма са конфликтите между деца и родители, които могат да доведат до много сериозни последствия, а в центъра на историята е бившата шампионка по художествена гимнастичка и настояща стриптийзьорка, Жанета. Тя става жертва на насалие и се озовава в определяща за живота й борба със самата себе си.

„В опитите си да намери своето място под слънцето, бившата шампионка по художествена гимнастика Жанета се изправя срещу най-могъщия си враг – самата себе си. Ще успее ли да се пребори с най-трудната битка в живота си или ще поеме по лош път?“

https://www.facebook.com/momichelosho/videos/290952538253790/

Режисьор: Мариан Вълев

Сценарий: Мариан Вълев

Оператор: Антон Бакарски

С участието на: Любомира Башева, Елена Телбис, Станислава Армутлиева, Дариа Симеонова, Диляна Попова, Велислав Павлов, Георги Кадурин, Христо Пъдев, Ели Колева, Деян Донков

Продуценти: Боряна Пунчева, Янко Терзиев, Нина Алтъпармакова

Продукция: Българска Национална Телевизия /БНТ/
Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации