Жана Жекова гостува на Fashion Close Up

Новият сезон на Fashion Close Up продължава с “властелина на дантелата” Жана Жекова

Един от най-знаменитите български дизайнери Жана Жекова ще разкрие тайните на висшата мода в България в новия епизод на Fashion Close Up.

На 21.01, от 19:30 часа, само в ефира на Code Fashion TV трикратният носител на Златна игла и редица други модни призове ще ни допусне в своя професионален свят, ще ни разкаже за вдъхновенията си и ще ни покаже най-новите си модели.

Не пропускайте новите епизоди на Fashion Close Up в ефира на Code Fashion TV, 24/7 на сайта ни tv.codefashion.bg, както и онлайн във Facebook и Instagram.

Fashion Close Up, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.