Жена на десетилетието: София Борисова
Основателят на модна къща „Romantika Fashion“ е сред дамите, номинирани за приноса си към обществото.

На първите годишни награди на Woman.bg ще бъдат отличени 10 от най-вдъхновяващите дами, които са оставили най-ярка следа в общественото съзнание през последната декада. Във всяка от 10-те категории има по четири жени за пример, за които можем да гласуваме до 05.03.2019. В допълнение ще бъдат обособени още три специални награди, целящи да насърчат развитието на младите дами в България.

Сред номинираните за ‚Шеф на кройката‘ е дизайнерката на „Romantika Fashion“, София Борисова. След като е наградена с престижния приз „Златна Игла“ през 2013-та и 2015-та година в категорията „Най-добър дизайнер на годината“, сега тя има шанса да добави още една титла към впечатляващото си резюме.

Номинирани за жена на десетилетието в категория „Мода“ са и Вяра Георгиева, Евгения Живкова и Невена Николова, а коя от тях ще грабне титлата, ще разберем още следващата сряда /06.03.2019/.

www.awards.woman.bg

Едва няколко дена след първите годишни награди на Woman.bg, на дизайнерката София Борисова й предстои още едно важно и пищно събитие – представянето на колекцията Висша мода. Първи в ATTITUDE/2020 ще надникнат гостите на модното шоу, което ще се състои на 11.03.19 в софийската градска художествена галерия. Дотогава можем само да гадаем, какви креативни тоалети е сътворила талантливата дизайнерка този път.

https://romantika-fashion.com/bg/

Мода

Свързани Публикации