Жоро Пентаграм открива новия сезон на Fashion Close Up
Потопете се в света на дизайнерите с обновения формат на предаването и неговия 4-ти сезон

Code Fashion TV и предаването Fashion Close Up ще ви покажат света на модното изкуство по начин, по който никога не сте го виждали досега! Ще открехнем завесата на вдъхновението, ще ви покажем какво се случва зад кулисите на модните ревюта и ще ви разкрием как най-знаменитите български дизайнери създават своите модели.
Ще ви разходим из модните ателиета на творците, ще се докоснете до техните скици и модели, ще ви покажем как се създава дрехата от първия шев до последното копче!
Стартираме ударно на 14 януари, вторник, с едно от най-емблематичните и забулени в мистерия имена на българската мода – Жоро Пентаграм. Колоритният образ на пионера в кожените облекла у нас разказва за вдъхновението и скрития смисъл зад неговите иконични пентаграми.
Новият четвърти сезон на предаването Fashion Close Up започва на 14 януари, от 19:30. Всеки вторник ще ви показваме най-интересното от света на модата с любимите епизоди от Fashion Close Up.
Не пропускайте новите епизоди на Fashion Close Up в ефира на Code Fashion TV, 24/7 на сайта ни tv.codefashion.bg, както и онлайн във Facebook и Instagram.

Fashion Close Up, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации