Започнаха снимките на “Сексът и градът”!

Сара Джесика Паркър публикува първата снимка, на която се виждат отново събрани членовете на актьорския състав за предстоящата поредица “Sex and the city”, And Just Like That …

Снимката показва Паркър, която играе ролята на Кари Брадшоу в оригиналната поредица на HBO, заедно със своите любими звезди Синтия Никсън и Кристин Дейвис, които играят Миранда Хобс и Шарлот Йорк, съответно.

„Отново заедно“ е заглвието, което Паркър избра за изображението. „Прочетох първите епизоди … заедно с всички членове на екипа и най-новите попълнения на актьорския състав.”

„Обичам те завинаги“, отговори Дейвис в коментарите с няколко сърдечни емотикони.

Публикацията е получила повече от милион харесвания в рамките на осем часа, след като Паркър я е публикувала в Instagram.

По-рано Сара Джесика Паркър сподели публикация, потвърждаваща, че снимките са започнали в сериала, тъй като тя се озова пред емблематичните стъпала на апартамента, където Кари живееше в Манхатън, Ню Йорк.

Малко след това Паркър сподели снимка от първия прочит на сценария, показваща бележка с искане скриптовете да бъдат върнати в края (вероятно за да се избегне изтичане на информация).

Снимкитe показаха, че присъства и актьорът Крис Нот, който играе “Тузаря” или г-н Big.

Актьорският състав за And Just Like That беше потвърден още през януари. Феновете не бяха изненадани, но въпреки това бяха тъжни да видят отсъствието на Ким Катрал, която беше четвъртият главен актьор в оригиналната поредица, играеща сексуалната стихия PR гуру Саманта Джоунс.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации