Зареждащо шоу на подиума на Summer Fashion Weekend
Музика и мода в перфектна симбиоза през трите вечери от Summer Fashion Weekend

Макар модните изкушения, които видяхме по време на летния уикенд на модата в Свети Влас, сами по себе си да са достатъчно атрактивни и запомнящи се, за цялостната зареждаща атмосфера на събитието допринесоха и специалните пърформънси на гост-изпълнителите.

Облечена в творчеството на Евгения Борисова, ЕленаБрусарскане само изглеждаше меко-казано великолепно през първата вечер от Summer Fashion Weekend, но и ни впечатли с емоционалните си изпълнения. Сред песните, с които младата изпълнителка зарадва гостите на събитието, бе и на най-новият й хит „Лятото ме грабна“.

Докато моделите на Ivet Fashion разхождаха ослепителните й дизайни по подиума, Есил Дюран впечатли всички присъстващи с певчески способности и красива визия. Така тя изпъкна не само като дизайнер, но и като атрактивен изпълнител и жена със завидни стил и външност.

По-късно през същата, втора вечер, видяхме и Георги Дюлгеров, който поднесе свежа доза музикална наслада и значително допринесе за незабравимото изживяване на гостите.

За финал, на подиума на Summer Fashion Weekendсе качи младият талант, Дара Екимова. По време на гала вечерта изпълнителката блесна с две различни визии – пищна рокля на Евгения Борисова и атрактивен комплект от две части от Wolm.

Нито една от вечерите на Summer Fashion Weekendнямаше да бъде завършена и в пълния си блясък без участието на красивите водещи – лицата на Code Fashion TV, Елица и Златина. Именно тяхна бе задачата да ни прекарат през всяка една част от атрактивното лятно събитие. Това те направиха с грация, професионализъм, широки усмивки и спиращи дъха тоалети от:

Евгения Борисова /15.08./ 

Стоян Радичев /16.08./

Wolm /17.08./ 

Не пропускайте да посетите канала на Summer Fashion Weekend в YouTube, защото именно там ви очакват всеки един от пърформънсите и интервюта с гост-изпълнителите.

Съвсем скоро ще можете да се насладите и на всички дефилета и интервюта с дизайнери и известни личности, така че не забравяйте да се абонирате, за да не пропуснете нито един от многото вълнуващи детайли от дебютното издание на модното събитие.

>> YouTube: Summer Fashion Weekend <<

Събития

Свързани
Публикации