Зашеметяващ подводен хотел в сърцето на Големия бариерен риф (видео)
Да прекараш една нощ потопен под синята вода и заобграден от пленителни корали и множество риби е несъмнено един нов вид удоволствие и лукс от следващото ниво

Посещението на Големия бариерен риф присъства в списъците с мечтани дестинации на повечето от нас. Освен с неописуемата си красота, обаче, скоро това райско кътче ще ни очарова и с първия по рода си подводен хотел.

https://www.instagram.com/p/B17wM2bglUf/

Наречен Reefsuites, атрактивният подводен хотел разполага с две стаи, в които могат да отседнат общо четирима души. Нощувката там струва $749 на човек, всеки цент от които си заслужава, имайки предвид несравнимото изживяване, което ви очаква.

Гостите на хотела могат да избират между две единични или едно двойно kign size легло, но и в двата случая ще получат едно несравмнимо преживяване. То включва закуска, обяд и вечеря, сутрешни и следобедни чайове и, разбира се, красива гледка към подводния свят на Големия бариерен риф през остъклените стени.

https://www.instagram.com/p/B1fsZuKBGrG/

За онези, които не са особено омагьосани от морето, Reefsuites предлагат и опция за нощувка под звездите на горната палуба с капацитет от 28 души и цена от 595 долара на нощ.

Гостите, избрали който и да е от двата пакета, ще бъдат превозени с живописен круиз и поглезени с множество луксозни удобства.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации