Звезден блясък, имена в историята и Грами 2021
Beyonce стана изпълнителката с най-много награди “Грами” в историята, след като в неделя вечер изпревари Алисън Краус, която държеше рекорда досега, съобщи Асошиейтед прес, цитирани от БТА

На 63-ото издание на годишните награди на американската звукозаписна академия Beyonce получи цели три “грамофончета”, с които вече има 28.

Тя спечели в категориите за най-добро R’n’B изпълнение за “Black Parade”, за най-добро музикално видео за “Brown Skin Girl” (в което е с деветгодишната си дъщеря Блу Айви) и за най-добра рап песен за “Savage”.

Церемонията отново бе проведена в минимален мащаб, заради пандемията от коронавирус, но червеният килим никога не остава празен, въпреки всичко.

Ето и кои звезди се появиха там и какво облякоха. Тази година определено дамите бяха заложили на провокацията, а флоралният тоалет на Тейлър Суифт бе истински разкош. Певицата също записа името си в историята като спечели за 3-ти път наградата за Албум на годината и се превърна в първата жена носител трикратно на приза:

Снимки: Getty Images

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации