Звездите в Сезон 1 на Teen Tok

Code Fashion TV ви предлага една смела комбинация от звездни гости и летни спомени с епизодите от Сезон 1 на младежкото предаване Teen Tok

Рая и Анжи имаха незбравимо лято с едни от любимите звезди на България, с които си говориха по актуални теми сред младите, музика, красота и социални мрежи.

Можете да се насладите на целия Сезон 1 на Teen Tok в YouTube канала ни:

24/7 на сайта на медията ни: /tv.codefashion.bg/, както и в ефира на Code Fashion TV.

А ето и кои бяха едни от звездните ни гости това лято:

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.

 Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и Amazon. 

Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.