Златка Димитрова и Кирил Танев с тренировки за двойки

Любовта и спорта са заразни 

Новата звездна спортна двойка Кирил Танев и Златка Димитрова обявиха своите нови тренировъчни програми за двойки. Какво по-хубаво от това да си влюбен и да имаш точния човек до себе си? По-хубавото е двамата да тренирате заедно и да се грижите да изглеждате добре, да сте здрави и супер fit.

12 седмичната програма, която двамата треньори изготвят съдържа тренировки, хранителен режим и мониторинг, мотивация и съпорт от Кирил и Златка.

Периодът е 12 седмици и стартира в началото на Февруари.
Участие ще могат да вземат 20 двойки, след предварително записване до 15-ти Януари.

Заедно с новата 2020, новият тренировъчен режим за двойки, стартира и ударното ново предаване на Code Fashion TV – Fit&Fashion. Именно Златка Димитрова ще влезе в ролята на водещ, а ако вие не успеете да се класирате за тренировките по двойки, можете да тренирате със Злати, всеки ден в ефира на българската модна и лайфстайл телевизия.

 

Снимка: Facebook

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.