Злато и рози: Тайната на красотата с DONY Cosmetics

Розово масло, розова вода и чисто злато са тайните съставки на Дони Козметикс

Носителката на титлата Мисис Баба Вселена 2016-а година стои зад създаването на козметичната линия DONY Cosmetics. 

Бях много млада, когато влязох в козметичен салон, за да поглезя кожата на лицето си. Жената, която ме посрещна ме посвети в тайнството на добавките към козметичните продукти. Научи ме, как в най-обикновен крем, да добавям масла и билки, които подхранват кожата и я поддържат свежа и млада. През пролетта на тази година реших, че е време да сбъдна мечтата си и да споделя с всички жени своята тайна. Така се роди Дони Козметикс.” – сподели Дони Чачова по време на представянето на бранда в последните дни на 2019-та.

Първата линия Pure Gold продукти са подходящи за всеки тип кожа. Дневен, нощен и крем за около-очен контур правят кожата свежа, изравняват тена и изглаждат фините бръчици, причинени от влиянието на околната среда, стреса и преумората. Натуралното българско, розово масло и розова вода в комбинация с мощното противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна защита на чистото злато подпомагат клетъчното обновяване и укрепват съединителната тъкан, подхранват в дълбочина и подмладяват кожата. Дони Козметикс са без парабени, не съдържат оцветители и аромати, за да не дразнят чувствителната кожа.

Вижте повече на страницата на DONY Cosmetics във Facebook.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.